Back to homepage

CELEBRAREA IUBIRII

Întâlnirea cu Andreea și Dragoș anunța un eveniment frumos, modern, în care tradiția nu era în prim-plan, dar nici înlăturată complet. Un eveniment în care amprenta mirilor contura amintirile, nu urma niciun tipar, a fost totul așa cum au simțit ei că trebuie să fie.

Când iubirea stă la loc de cinste într-o familie, lucrurile nu au cum să fie decât frumoase. Evenimentul a început cu pregătirea mirilor, în două camere de hotel, unde au apărut după o oră de fotografiere și părinții, nașii și câțiva tineri apropiați.  A urmat cununia religioasă, unde bucuria momentului a făcut să avem cadre pline de sentimente minunate. Andreea purta numele lui Dragoș deja de câteva luni bune având în vedere că au un baiețel drag, alintat Maxi.

Petrecerea a fost haioasă, emoționantă, tradițională, astfel că mirii au trecut prin toate stările și au incheiat cu succes evenimentul. Ședința de după nuntă s-a lăsat cu o scurtă escapadă în Hunedoara, unde am profitat atât de Castelul huniazilor, cât și de locația unde am înnoptat, o unitate de cazare superbă – Conacul Archia.

Începeţi plănuirea evenimentului astăzi

Sunaţi astăzi.

Liviu +40 722 433 672

Alina +40 724 051 925

error: