Back to homepage

VOIAJUL IUBIRII

A venit momentul să scriem despre una dintre poveștile noastre preferate. Ancuța și Ștefan sunt două persoane minunate, care emană iubire, dorință și frumusețe.

Evenimentul lor a fost o experiență de neuitat, o zi plină de emoție și o petrecere grozavă, modernă, unde prea puțin și-au făcut loc tradițiile românești. Ancuța tocmai ce încheiase un capitol frumos în privința job-ului, a fost însoțitor de bord, iar job-ul lui Ștefan implică mereu călătorii în toate colțurile lumii. Ea fiind din Constanța, el din București, au ales ca evenimentul să aibe loc în capitală, unde s-au și stabilit ulterior, chiar dacă și în momentele astea petrec timpul prin alte state, tot cu job-ul. Am văzut mereu povestea lor ca pe un voiaj al iubirii, care primează în ciuda agitației din viața lor, o călătorie frumoasă în doi, sau în curând, în trei pentru “o viață și peste”.

Cununia civilă a avut loc vineri, urmată de o masă cu cei dragi și o scurtă sesiune foto la plimbare cu barca pe lac, unde cerul ne-a impresionat din nou. A doua zi, s-a desfășurat nunta propriu-zisă, iar sesiunea “Trash the dress” două zile mai târziu, în orașul natal al Ancuței, la răsărit, când soarele se pregătea să încălzească frumoasa mare. Am vizitat împreună și o herghelie din zonă, unde am profitat cate puțin din tot ce era împrejur. Cea mai puternică emoție s-a simțit atunci când Ștefan își vedea prima dată mireasa, ea își ținea mâinile strâns, iar el avea în ochi o sclipire cum rar vezi, a fost un moment inedit.

Petrecerea a fost accesorizată cu oameni veseli, dornici să sărbătorească până dimineață, muzica a fost pentru toate gusturile, iar momentul surpriză al serii a fost cererea în căsătorie dintre fotografi. Da! Așa s-a întâmplat, acolo, înconjurați de ceea ce facem mereu, am luat decizia de a merge împreună pe același drum o viață întreagă, după o mărturisire sinceră, cuvinte care vor rămâne mereu și susținerea tuturor invitaților. Așa ne-am logodit noi, la evenimentul unui cuplu solid și frumos.

Începeţi plănuirea evenimentului astăzi

Sunaţi astăzi.

Liviu +40 722 433 672

Alina +40 724 051 925

error: