Back to homepage

DRAGOSTE ÎN JURUL LUMII

Când ne-am întâlnit pentru prima oară cu Cristina și Ciprian, era evident faptul că se iubesc mult, că au poftă de viață și că ceea ce urmează este foarte important pentru ei.

Stabiliți în Anglia de ani buni, frumoșii miri erau insetați de ceea ce înseamnă tradiție în România, dar in același timp aveau să simplifice obiceiurile și să dea evenimentului și o notă modernă, care să ii reprezinte în prezent.

Au avut alături familia și prietenii, și din Năvodari(Cristina) și din Onești(Ciprian). Nașii, stabiliți în Paris, un cuplu elegant și deosebit, i-au susținut, i-au încurajat și au format o “echipă”minunată de nași-fini.

Întrunind cele mai dragi persoane din toate colțurile lumii, petrecerea a fost un real succes, unde fiecare moment esențial a fost inedit și unde lumea a expus bucuria pentru Cristina și Ciprian prin dans, zâmbete și emoție. Punctul culminant al serii a fost reprezentat de tort, care evidenția atât de bine povestea mirilor, momentele lor speciale, locuri cu semnificație deosebită din întreaga lume, culori, tag-uri și detalii care formau un simbol ce avea amprenta lor.

Ședința foto de după nuntă a avut loc două zile mai târziu, intr-o locație în care am ajuns “cu noaptea-n cap”, Vama Veche, o stațiune superbă a litoralului românesc, unde se întâlnesc frumusețea neșlefuită și oamenii de calitate. Am profitat cate puțin de toate detaliile care ni s-au părut interesante acolo, de plajă, de crabi, de soare, și în a doua parte a experienței, ne-am amuzat într-o locație superbă – “Sandalandala”, unde efectiv am umblat alandala și am rămas cu amintiri frumoase.

Începeţi plănuirea evenimentului astăzi

Sunaţi astăzi.

Liviu +40 722 433 672

Alina +40 724 051 925

error: