Back to homepage

REBECCA, DOVADA IUBIRII

Atunci când am vorbit pentru prima oară cu Lory și Codruț, numele fiicei lor se regăsea în fiecare replică a conversației. Un copil frumos, care a făcut față provocărilor și care a fost laitmotivul evenimentului.

Ne-am dat seama că ei sunt acel exemplu de părinți foarte iubitori, pentru care copilul reprezintă totul, deci vorbeam despre un eveniment unde Rebecca, la numai 3 anișori, era martor la nunta părinților.

Dis-de-dimineață am pornit în aventură, unul dintre noi a mers la mireasă, încă de la make-up, celălalt la mire. A fost o zi plină de peripeții, o zi cu temperaturi foarte ridicate, mulți invitați implicați în eveniment încă de la orele dimineții și multă emoție. Fiind stabiliți în Norvegia de câțiva ani, Lory și Codruț au ales să aibe o nuntă cu tradiții românești, ghidați de dorul pentru casă, mărturisit ulterior.

Mireasa a ales să aibe mai multe domnișoare de onoare, și mai mari și mai mici ca vârstă, îmbrăcate asemănător, care condimentau perfect spiritul de bună organizare și implicare. Bineînțeles că acestea erau însoțite de cavaleri pe măsura, doar trebuia să fie atmosferă de basm!

Petrecerea, chiar dacă a avut loc într-o seară de duminică, s-a încheiat aproape de orele 07:00 ale dimineții, când soarele deja se ridicase deasupra norilor. Au avut parte de emoții, dans, veselie, iar emoții și tot așa. Au fost zâmbete, lacrimi de fericire, a fost implicare din partea părinților, rudelor apropiate, prietenilor, a fost o mare de sentimente.

Ședința de după nuntă a fost compusă din mai multe momente, desfășurate atât în Constanța, care o implicau și pe Rebecca, cât și la munte, unde am îmbinat povestea lor de iubire cu frumusețea copleșitoare a naturii. Au fost două zile minunate, în care apusul ne surprindea în locații de vis, unde atunci când inspirai aer proaspăt, parcă se bucura tot corpul. Și noi, și ei, am rămas cu amintiri deosebite.

Începeţi plănuirea evenimentului astăzi

Sunaţi astăzi.

Liviu +40 722 433 672

Alina +40 724 051 925

error: