Back to homepage

?

De-a lungul timpului, am auzit tot felul de povești legate de ideea de doi fotografi și am considerat că e bine să clarificăm cum am văzut noi varianta asta în momentul în care am decis să lucrăm în echipă, împreună.

Unii dintre clienții sau potențialii clienți cu care ne-am întâlnit  aveau impresia că trebuie să contracteze doi fotografi pentru că au 400 de invitați la eveniment, și nu 200, media pentru o nuntă la noi. O altă părere culeasă din experiențele noastre este că atunci când angajează doi fotografi, mirii primesc un număr dublu de imagini față de situația cu un singur fotograf. Ei bine, lucrurile stau diferit!

Precizăm că susținem ideea cum că un singur fotograf este perfect capabil să țină un eveniment singur sau cu asistent, după caz. Ideea de doi fotografi  nu apare din lipsa de eficiență a unui singur fotograf, ci atunci când oamenii nu se mulțumesc cu o singură viziune, când vor ca simultan un fotograf să fie la mire și celălalt la mireasă pentru o organizare mai bună sau când consideră că unele momente sunt atât de importante încât două unghiuri diferite îi mulțumesc pe deplin. Clienții sunt diferiți, fiecare își dorește altceva, e bine să avem variante și să înțeleagă ce primesc pentru ceea ce plătesc.

Așadar, ideea de echipă s-a născut pentru a satisface tipul de client care dorește mai mult decât o serie de imagini realizate într-un singur stil, și nu pentru a pune în umbră serviciile unui singur fotograf.

Am pregătit și câteva exemple, care să întărească cele spuse mai sus. Mulțumim!

Începeţi plănuirea evenimentului astăzi

Sunaţi astăzi.

Liviu +40 722 433 672

Alina +40 724 051 925

error: