IUBIRE BINECUVÂNTATĂ

 

Greta și Alex sunt doi tineri frumoși, plini de viață, cu sete de cunoaștere și cu multă iubire în suflet. Sunt o prezență minunată, ceea ce ne-a ajutat să ne simțim foarte bine pe tot parcursul evenimentului.

Nunta lor a avut loc în localitatea unde s-au născut, în Râmnicu Sărat, un orășel micuț, unde s-au întrunit toți cei dragi lor pentru a-i sărbători. Până să înceapă momentele propriu-zise ale evenimentului, am făcut un popas pentru a face câteva fotografii în codrul verde, pregătit să găzduiască petrecerea ce avea să înceapă odată cu lăsarea serii.

După pregătirile mirilor, unde băieții - susținătorii mirelui și fetele - susținătoarele miresei, au fost în număr foarte mare și au fost foarte energici, a debutat evenimentul în sine cu oficierea cununiei civile, moment emoționant.

Ceremonia religioasă a fost punctul culminant, emoțiile au depăsit cote maxime, mai ales că acest moment era mult așteptat de miri. Taina cununiei a fost săvârșită de mai mulți preoți, rudele erau cu sufletul la gură și prietenii priveau îndelung, pe gânduri.

Petrecerea a fost condimentată cu toate ingredientele necesare încât să fie pe placul tuturor categoriilor de vârstă, de preferință: muzică diversificată, locuri unde puteai să-ți tragi sufletul după o sârbă grăbită, amenajate în mijlocul naturii, tineri, vârstnici, momente emoționante cu părinții, spectacol oferit de miri cu ajutorul band-ului, deci cu de toate.

Ședința de după nuntă a avut loc în Sibiu, în perioada sărbătorilor de iarnă, așa încât să profităm și de ornamentele de Crăciun, colorate și luminoase, așa ca iubirea lor.

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

Article by Dual Photo

0 Comments

Leave your comment