Back to homepage

IUBIRE BINECUVÂNTATĂ

Greta și Alex sunt doi tineri frumoși, plini de viață, cu sete de cunoaștere și cu multă iubire în suflet. Sunt o prezență minunată, ceea ce ne-a ajutat să ne simțim foarte bine pe tot parcursul evenimentului.

Nunta lor a avut loc în localitatea unde s-au născut, în Râmnicu Sărat, un orășel micuț, unde s-au întrunit toți cei dragi lor pentru a-i sărbători. Până să înceapă momentele propriu-zise ale evenimentului, am făcut un popas pentru a face câteva fotografii în codrul verde, pregătit să găzduiască petrecerea ce avea să înceapă odată cu lăsarea serii.

După pregătirile mirilor, unde băieții – susținătorii mirelui și fetele – susținătoarele miresei, au fost în număr foarte mare și au fost foarte energici, a debutat evenimentul în sine cu oficierea cununiei civile, moment emoționant.

Ceremonia religioasă a fost punctul culminant, emoțiile au depăsit cote maxime, mai ales că acest moment era mult așteptat de miri. Taina cununiei a fost săvârșită de mai mulți preoți, rudele erau cu sufletul la gură și prietenii priveau îndelung, pe gânduri.

Petrecerea a fost condimentată cu toate ingredientele necesare încât să fie pe placul tuturor categoriilor de vârstă, de preferință: muzică diversificată, locuri unde puteai să-ți tragi sufletul după o sârbă grăbită, amenajate în mijlocul naturii, tineri, vârstnici, momente emoționante cu părinții, spectacol oferit de miri cu ajutorul band-ului, deci cu de toate.

Ședința de după nuntă a avut loc în Sibiu, în perioada sărbătorilor de iarnă, așa încât să profităm și de ornamentele de Crăciun, colorate și luminoase, așa ca iubirea lor.

Începeţi plănuirea evenimentului astăzi

Sunaţi astăzi.

Liviu +40 722 433 672

Alina +40 724 051 925

error: