Back to homepage

ECHILIBRUL IN DOI

Ne aducem aminte cum la prima întâlnire, Mădălina și Mircea ne spuneau că nu au idee cum va fi nunta lor, că se vor informa și vor organiza totul așa cum se cuvine, că vor ține cont de tradiții și de sfaturile celor apropiați. Și uite așa a început drumul lor spre formarea unei familii.

Se iubesc, sunt devotați unul celuilalt, ceea ce nu poate să ducă decât la reușite, în toate sensurile. Așa că, evenimentul lor a fost unul cu multă emoție, au pășit într-o nouă etapă a vieții lor, încurajați de nași, familie și prieteni, care s-au implicat frumos ca mirii să simtă susținerea lor, ce minunat este să fii înconjurat de oameni dragi!

Fiecare moment al nunții are farmecul lui, fiecare trăire își pune amprenta pe starea ta, pe amintirile ce vor dura o viață, pe ceea ce vor vedea copiii și nepoții tăi dacă ai grijă ca fotografiile să meargă mai departe către cei ce îți urmează. Dincolo de bucuria și emoția unică, pe care le vrem înrămate într-un tablou, ca să dureze peste ani, ce frumos este să dăruim momente și părticele din noi familiei mai departe, să simtă bucuria din care provin!

 

Începeţi plănuirea evenimentului astăzi

Sunaţi astăzi.

Liviu +40 722 433 672

Alina +40 724 051 925

error: