Back to homepage

CÂND SUFLETELE SE ÎNTÂLNESC

Dacă de ghidăm după esența existenței, dacă inima este curată și sufletul simte, cum poate fi întâlnirea dintre doi? Poate fi divină, pentru că devine UNA.

Taina Cununiei a fost laitmotivul evenimentului Ancăi și a lui Sorin, motiv de mare bucurie pentru familie și prietenii dragi lor, care au fost martori la momentele inedite în Biserică.

Emoția a fost sus-pusă, la loc de cinste, cum ne place nouă să spunem, așadar am avut parte de reacții și trăiri profunde, sincere, libere, unele copilărești. Și dacă ne amintim de naturalețea și simplitatea copiilor, realizăm că am participat la un eveniment cum ne-ar plăcea mereu să vedem, fără măști, fără teama de a simți, de a oferi, de a trăi, până la urmă.

Petrecerea a debutat cu binecuvântarea mesei, moment ce parcă ne-a amintit tuturor, măcar preț de câteva secunde, cine suntem și de ce să ne bucurăm.

Dragilor, sunteți un exemplu pentri noi și pentru mulți alți semeni de-ai noștri, vă dorim ca drumul vostru să fie binecuvântat, să admirăm scânteia din ochii voștri peste ani și ani,  și să vă bucurați mereu împreuna, alături de îngerașii voștri, cei doi și cei care vor mai veni, din iubire!

Începeţi plănuirea evenimentului astăzi

Sunaţi astăzi.

Liviu +40 722 433 672

Alina +40 724 051 925

error: