Back to homepage

EMOȚII ÎN DOI

Evenimentul Andreei și a lui Liviu a fost deosebit din mai multe puncte de vedere, asemenea cununiei civile, organizată cu câteva luni înainte de nuntă. Ce este cel mai important pentru noi, fotografii, și ulterior, și pentru ei, mirii, este faptul că au fost ei înșiși, naturalețea și simplitatea lucrurilor frumoase au stat la loc de cinste. Cu așa ingrediente, fotografi fericiți, miri fericiți.

Momentele de afecțiune, de emoție maximă a primei întâlniri în rochie de mireasă și costum de mire, toate declarațiile nedeclarate prin cuvinte, ci doar prin priviri intense și strângeri de mână, toate acestea au fost dovada frumoasă a motivului nunții, iubirea lor.

Am urmărit și am păstrat fiecare emoție, și în Constanța, la cununia civilă, și în București la nunta propriu-zisă, au fost așa de puternice încât n-au mai încăput înăuntrul lor și ne-au atins și pe noi, cei prezenți, ce frumos!

În concluzie, când vorbim despre nunta Andreei și a lui Liviu, ne bucurăm că am fost aleși ca fotografi, prieteni, martori la povestea lor sinceră și binecuvântată. Imaginile obținute sunt printre favoritele noastre, haideți să îi cunoașteți și dincolo de cuvinte!

Începeţi plănuirea evenimentului astăzi

Sunaţi astăzi.

Liviu +40 722 433 672

Alina +40 724 051 925

error: