Back to homepage

UN DECENIU DE IUBIRE

Când Georgiana și Marius au ajuns la capitolul FOTOGRAF DE NUNTĂ în organizarea evenimentului lor, am fost primii vizați, ce bucurie!

Nunta lor a avut loc în Constanța, la malul mării, așa cum au visat mereu. Organizarea în cele mai mici detalii, cu dăruire și implicare s-a văzut în toate momentele. Tot ce au pregătit alături de echipa de organizare a fost la înălțime, decorațiunile și mesajele de la petrecere au accesorizat perfect povestea lor de iubire.

Totul s-a desfășurat conform dorințelor mirilor: pregătirile cu cei dragi alături, cununia civilă a dat start-ul evenimentului în sine, ceremonia religioasă a marcat momentul de emoție maximă, iar petrecerea a fost minunată, apropiații au venit să celebreze povestea lor într-o atmosferă de basm.

Pentru ședința foto după nuntă, am ales o locație inedită, un loc unde pasiunea unor oameni deosebiți a creat un cadru perfect pentru poposit, fotografiere, relaxare, un cuib la malul mării, unde plutește dragostea pentru natură, credință și frumos.

Începeţi plănuirea evenimentului astăzi

Sunaţi astăzi.

Liviu +40 722 433 672

Alina +40 724 051 925

error: