POVESTEA DE LA MALUL MĂRII

 

Ana și Cristi au făcut cununia civilă cu câteva luni înainte de eveniment și ne-au ales ca fotografi la nunta lor cu puțin timp înainte de marele eveniment. Organizarea a fost la înâlțime, totul s-a desfășurat la malul mării, în stațiunea Mamaia, într-o atmosferă prietenoasă de septembrie, cu excepția cununiei religioase, care a avut loc la o Biserică deosebită din oraș, după cum spune religia.

Evenimentul a început cu pregătirile mirilor într-un cadru restrâns, familie și prieteni dragi. Cununia religioasă a fost momentul în care emoțiile parcă s-au amplificat și mai mult, ceea ce pentru noi, fotografii de nuntă, reprezintă un cadru prielnic imaginilor naturale, cele mai reușite, de altfel.

Petrecerea a surprins invitații cu mai multe momente deosebite, începând cu dansul mirilor, un foc de artificii fabulos, momente artistice și delicii culinare la superlativ.

Ședința foto de după nuntă, deja popular denumită - Ședința Trash the dress – a fost organizată pe malul mării, unde am continuat prin imagini povestea începută în ziua nunții, însă de data asta am beneficiat și de frumusețea mării, încălzită de soarele generos. Toate ingredientele acestea, mixate cu iubirea mirilor și tadrețurile lor au făcut ca ședința foto dedicată nunții să fie demnă de amintiri pentru o viață.

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.