UN NOU ÎNCEPUT

 

Când Cristina și Bogdan ne-au vizitat la studio pentru a discuta despre nunta lor, am fost colpleșiți de hotărârea cu care ne-au ales. Ne văzuseră la o altă nuntă în urmă cu doi ani și încă de atunci au zis că noi vom fi fotografii lor, și uite că așa a fost!

Nunta va fi în 2019, însă cununia civilă a fost anul acesta, nu departe de Constanța, în Tulcea. Organizată cu stil și rafinament chiar la miri acasă, în aer liber, într-un cadru natural care îmbina perfect natura cu fastul, cununia și petrecerea de logodnă au întrunit laolaltă oameni frumoși, veniți să împărtășească bucuria celor doi.

DA-ul emoționant, primul pas împreună și iubirea transmisă de cei dragi care le-au fost alături, i-au făcut pe Cristina și Bogdan să pornească frumos pe un drum unic, minunat și plin de peripeții, căsnicia. Felicitări, dragilor!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

Article by Dual Photo

0 Comments

Leave your comment