LOGODNĂ

 

Mă bucur că am fost alături de Loredana și Iancu în calitate de fotograf. Logodna a fost primul lor pas în viața în doi. Cununia civilă a fost organizată cu 2 luni înainte de nuntă, la malul mării, așa cum au visat.

Prezența celor dragi a susținut bucuria din sufletul lor. Organizarea momentelor și a petrecerii a fost la înălțime, au ales atent detaliile și au creat un cadru de poveste.

Printre momente, am făcut și o scurtă ședință foto, imagini doar cu ei doi. Odată cu lăsarea serii, a căpătat contur petrecerea fastuoasă. Parcă a fost o încălzire a ceea ce urmează în data de 9 septembrie. Ne pregătim de nuntă, dar până atunci, haideți să admirăm un cuplu frumos!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.