Back to homepage

Echipa Dual Photo este formată din Liviu și Alina, un cuplu de fotografi din Constanța, dornici să cunoască povești reale.

Trebuie să știți că activitățile noastre se învârt în jurul noțiunii de iubire, iar asta se vede în viața noastră personală, în pasiunea continuă pentru fotografie, dar mai ales în oamenii cu care interacționăm și în semnificația evenimentului la care ei optează să le fim alături.

Ne simțim onorați de fiecare dată când suntem prezenți să captăm cele mai profunde emoții, momente unice, parte din viața voastră. Cu fiecare experință, ne considerăm mai bogați emoțional și totodată fericiți că noi suntem cei responsabili ca voi să vă amintiți cu drag mereu de ziua în care ați ales să formați o familie.

Având în vedere că suntem două persoane diferite din punct de vedere al viziunii, al sexului , al stilului abordat, colaborarea cu noi aduce un plus fotografiilor voastre, o abordare completă care pune în lumină cele mai importante aspecte. Indiferent unde vă aflați, noi putem să fim părtași la evenimentul vostru și să conturăm împreună albumul pentru o viață.

Quote

A dream you dream alone is only a dream, a dream you dream together is reality.

John Lennon

Începeţi plănuirea evenimentului astăzi

Sunaţi astăzi.

Liviu +40 722 433 672

Alina +40 724 051 925

error: