CELEBRAREA IUBIRII

 

Întâlnirea cu Andreea și Dragoș anunța un eveniment frumos, modern, în care tradiția nu era în prim-plan, dar nici înlăturată complet. Un eveniment în care amprenta mirilor contura amintirile, nu urma niciun tipar, a fost totul așa cum au simțit ei că trebuie să fie.

Când iubirea stă la loc de cinste într-o familie, lucrurile nu au cum să fie decât frumoase. Evenimentul a început cu pregătirea mirilor, în două camere de hotel, unde au apărut după o oră de fotografiere și părinții, nașii și câțiva tineri apropiați.  A urmat cununia religioasă, unde bucuria momentului a făcut să avem cadre pline de sentimente minunate. Andreea purta numele lui Dragoș deja de câteva luni bune având în vedere că au un baiețel drag, alintat Maxi.

Petrecerea a fost haioasă, emoționantă, tradițională, astfel că mirii au trecut prin toate stările și au incheiat cu succes evenimentul. Ședința de după nuntă s-a lăsat cu o scurtă escapadă în Hunedoara, unde am profitat atât de Castelul huniazilor, cât și de locația unde am înnoptat, o unitate de cazare superbă - Conacul Archia.

PLANIFICATOR

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment