O VIAȚĂ NOUĂ

 

Pe Cosmin și Kamila viața i-a adus în același loc la momentul potrivit și de atunci, au fost de nedespărțit. Chiar dacă provine din România, Cosmin locuiește în Paphos (Cipru), într-un loc superb, unde a și avut loc nunta.

A fost un eveniment simplu, unde doar cei dragi sufletelor lor și-au făcut apariția. Momentul cununiei civile a fost de emoție rară, aproape toată lumea avea lacrimi de fericire în colțul ochilor, se auzeau doar marea și vocea ofițerului care a oficiat căsătoria, inedit.

Cum invitații au străbătut ceva kilometri pentru a participa la eveniment, acestora li s-a pus la dispoziție un autocar special pentru nunți, care a fost perfect pentru ziua călduroasă de august și a creat o atmosferă haioasă în pauzele dintre momente.

Recepția a fost o petrecere în aer liber, care a debutat în prezența unui apus interesant, mai ales că asta se întâmpla pe mare, nu pe lac, așa cum suntem obișnuiți la noi în țară. Un eveniment concentrat în numai cateva ore, oameni din toate colțurile lumii, dans, voie buna și dorința de a reveni cu orice ocazie, cam cu asta am rămas în sertarul cu amintiri.

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment