IUBIRE ÎN CULORI

 

Prima discuție cu Eliza și Florin cu privire la nunta lor a punctat detaliile esențiale: vrem o nuntă atipică, lipsită de tradițiile clasice, colorată și lejeră, unde oamenii să se distreze și să ne bucurăm împreună de ziua noastră specială.

Ei bine, așa a și fost. Au ales o locație la malul mării, au organizat totul minuțios și rezultatul a fost peste așteptări: o petrecere reușită, oameni fericiți, culori frumoase, marea alături, artificii, dulcegării, prietenii și uite așa s-a conturat o noapte de poveste. Ceremonia religioasă a avut loc cu câteva luni înainte de căsătorie, așa că evenimentul a început după-amiază târziu, cu bateriile încărcate.

Ședința foto de după nuntă a fost realizată tot la malul mării, la o aruncătură de băț de casă, într-o zi atipică de august, când vremea a ales să fie capricioasă, însă asta nu ne-a împiedicat să ne distrăm și să plecăm acasă cu cadre "pentru o viață".

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment