FOCUS PE IUBIRE

Simona și Octavian sunt un cuplu minunat, se iubesc mult, se respectă și asta se simte în preajma lor din primul minut, ceea ce a fost excelent pentru noi, fotografii. Conform așteptărilor, a fost o nuntă frumoasă și simplă, rafinată, cu toate ingredientele de succes.

Au vrut să aibă un eveniment simplu, fără tradiții, cu oameni dragi alături și cu timp suficient pentru a simți fiecare moment, nunta perfectă!

Energia lor a transmis tuturor invitaților o stare frumoasă, pozitivă, care a conturat o noapte de vis. Au vrut să surprindem momentele așa cum s-au desfășurat, fără regii, poziții pregândite de fotografiere sau ședință de după nuntă.

Evenimentul a început cu ceremonia religioasă, după care s-a continuat cu petrecerea și bucuria tuturor.

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment