ESCAPADĂ DE BASM

 

Cristina și Claudiu sunt căsătoriți din 2015, însă ședința de după nuntă a avut loc în 2016, de ziua miresei. Am ales o locație unde poți observa frumusețea naturii, cu vegetație superbă, un lac mediu, cât să observi cum se reflectă razele soarelui și să te facă să zâmbești. Partea pe care nu am anticipat-o a fost fumul maron-cenușiu care se ridica deasupra zonei împădurite, tocmai ce se daduse foc la niște frunze uscate, ceea ce pentru noi a fost un artificiu minunat.

Am asistat la coborârea lină a soarelui, care încălzea povestea lor și parcă în așa cadru, retrăiau momentele cununiei. Unde avem parte de iubire, căldură și frumusețe, nu putem avea decât un rezultat minunat.

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment