IUBIRE ORIUNDE

 

Irina și Alin sunt sentimentali, romantici la prima vedere, dar și energici, veseli, amuzanți după câteva clipe petrecute împreună.

Nu am fost alături de ei și la nuntă, am avut ocazia să ii fotografiem doar la ședința de după, ceea ce a fost o experință nouă pentru noi, dar și foarte interesantă.

De data aceasta, nu am parcurs zeci sau sute de kilometri până la locație, ci am ales să mergem la vecina noastră mereu prietenoasă și foarte primitoare, marea, mai ales că mirii noștri locuiesc în Birmingham și sunt departe mereu de ea.

Am observat o legătură frumoasă de amor între cei doi, parcă plutea dragostea la orice pas, ceea ce ne-a fost de mare ajutor.

Totul a început cu o cafea și un shot la un beach bar amenajat drăguț din Mamaia și a continuat cu clipe frumoase, distracție și un shooting care să relfecte povestea frumoasă dintre cei doi. Sună minunat, hai să vedem!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment