POVESTE MIRIFICĂ

 

Greta și Alex sunt doi tineri frumoși, plini de viață, cu sete de cunoaștere și cu multă iubire în suflet, sentimente ce s-au concretizat printr-o nuntă deosebită. Sunt o prezență minunată, ceea ce ne-a ajutat să ne simțim foarte bine ca fotografi, pe tot parcursul evenimentului.

Nunta lor a avut loc în localitatea unde s-au născut, în Râmnicu Sărat, un orășel micuț, unde s-au întrunit toți cei dragi lor pentru a-i sărbători. Până să înceapă momentele propriu-zise ale nunții, am făcut un popas pentru a face câteva fotografii în codrul verde, pregătit să găzduiască petrecerea ce avea să înceapă odată cu lăsarea serii.

După pregătirile mirilor, unde băieții - susținătorii mirelui și fetele - susținătoarele miresei, au fost în număr foarte mare și au fost foarte energici, a debutat evenimentul în sine cu oficierea cununiei civile, moment emoționant.

Ceremonia religioasă a fost punctul culminant, emoțiile au depăsit cote maxime, mai ales că acest moment era mult așteptat de miri. Taina cununiei a fost săvârșită de mai mulți preoți, rudele erau cu sufletul la gură și prietenii priveau îndelung, pe gânduri.

Petrecerea a fost condimentată cu toate ingredientele necesare încât să fie pe placul tuturor categoriilor de vârstă, după preferință.

Ședința de după nuntă a avut loc în Sibiu, în perioada sărbătorilor de iarnă, așa încât să profităm și de ornamentele de Crăciun, colorate și luminoase, așa ca iubirea lor, o ședință Trash the dress de succes. Ne bucurăm că am avut prilejul să le fim aproape la un eveniment atât de important, a fost o experiență inedită nunta lor și am câștigat prieteni de nădejde cu ocazia asta.

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment