IUBIRE BINECUVÂNTATĂ

 

Este minunat cum Dumnezeu lucrează prin oameni! Ne doream de ceva vreme să fotografiem un cuplu așa cum este cel format din Elena și Ciprian. Dacă ne-am apuca să îi descriem, ne-am pierde în detalii frumoase și e mai plăcut să îi cunoști, măcar prin prisma fotografiilor, e mai presus de orice înșiruire de cuvinte.

Cei doi tineri sunt din părțile Moldovei, unde buna creștere și  iubirea, credința, respectul fac din ei oameni frumoși, care-ți mângâie sufletul la fiecare întâlnire. Am remarcat că părinții și nașii lor au avut un rol temeinic în drumul și alegerile lor, sunt minunați!

Bucuria nunții lor a adunat multă lume laolaltă, oameni dragi, cu valori morale prețioase, care făceau ca atmosfera evenimentului să fie ca o binecuvântare pentru cei prezenți. Ne simțim onorați că am avut oportunitatea să îi fotografiem și să învățăm sau să ne reamintim cât de frumos este să împărtășești iubire, să nu te sfiești să simți, să lași bucuria sa-ți învăluie și sufletul, și mintea și trupul.

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment