ECHILIBRUL IN DOI

 

Ne aducem aminte cum la prima întâlnire, Mădălina și Mircea ne spuneau că nu au idee cum va fi nunta lor, că se vor informa și vor organiza totul așa cum se cuvine, că vor ține cont de tradiții și de sfaturile celor apropiați. De la fotograful de nuntă, e posibil să primești niște sfaturi foarte valoroase în materie de organizare a nunții, ceea ce este un plus pentru mulți dintre mirii care nu apelează la serviciile unui event planner. Și uite așa a început drumul lor spre formarea unei familii.

Se iubesc, sunt devotați unul celuilalt, ceea ce nu poate să ducă decât la reușite, în toate sensurile. Așa că, evenimentul lor a fost unul cu multă emoție, au pășit într-o nouă etapă a vieții lor, încurajați de nași, familie și prieteni, care s-au implicat frumos ca mirii să simtă susținerea lor, ce minunat este să fii înconjurat de oameni dragi!

Fiecare moment al nunții are farmecul lui, fiecare trăire își pune amprenta pe starea ta, pe amintirile ce vor dura o viață, pe ceea ce vor vedea copiii și nepoții tăi dacă ai grijă ca fotografiile să meargă mai departe către cei ce îți urmează. Dincolo de bucuria și emoția unică, pe care le vrem înrămate într-un tablou, ca să dureze peste ani, ce frumos este să dăruim momente și părticele din noi familiei mai departe, să simtă bucuria din care provin!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment