DARUL IUBIRII

 

Cu Sorina și Cătălin petrecem timp destul de des, înainte de fotografi, suntem prieteni și ne cunoaștem foarte bine reciproc. Am fost alături de ei și în fața Sfântului Altar, alături de nașii lor, pentru a-i susține și pentru a gusta emoțiile ce aveau să fie într-un astfel de cadru. De fotografiile lor s-a ocupat o echipă talentată, cu care au interacționat minunat.

Au făcut o ședință foto după eveniment foarte happy, dinamică, care transmite starea lor colorată de zi cu zi.Ideea unei sesiuni foto suplimentare, după nuntă, realizată de noi, de data asta, a luat contur imediat cum au punctat detaliile principale: fotografii cu ei doi și marea, locurile natale. Zis și făcut! Am pornit spre Vama Veche, unde SURPRIZĂ! Plajele erau invadate de nudiști, zona mai aglomerată decât de obicei și hai să ne descurcăm cum și pe unde putem!

Ne-am plimbat, am vorbit despre ei, s-au comportat natural, erau obișnuiți cu noi, am intenționat să surprindem povestea lor prin ochii noștri, o iubire dăruită de sus, o conexiune puternică, gata să depășeasca obstacolele vieții împreună, o relație unde înțelegerea și comunicarea stau la loc de cinste, o poveste care, odata binecuvântată prin Sfanta Taină a Cununiei, a căpătat un sens și mai frumos.

Să-i descoperim pe Sorina și Cătălin la linia de start a călătoriei lor împreună, prin fotografiile noastre!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment