CÂND SUFLETELE SE ÎNTÂLNESC

 

Dacă de ghidăm după esența existenței, dacă inima este curată și sufletul simte, cum poate fi întâlnirea dintre doi? Poate fi divină, pentru că devine UNA. Nunta cuplului Anca și Sorin a fost de o emoție rară, parcă și noi, fotografii, am simțit cum sufletele lor se împletesc și urmează aceeași direcție.

Taina Cununiei a fost laitmotivul evenimentului Ancăi și a lui Sorin, motiv de mare bucurie pentru familie și prietenii dragi lor,chiar și pentru noi fotografii, care am fost martori la momentele inedite în Biserică.

Emoția a fost sus-pusă, la loc de cinste, cum ne place nouă să spunem, așadar am avut parte de reacții și trăiri profunde, sincere, libere, unele copilărești. Și dacă ne amintim de naturalețea și simplitatea copiilor, realizăm că am participat la un eveniment cum ne-ar plăcea mereu să vedem, fără măști, fără teama de a simți, de a oferi, de a trăi, până la urmă.

Petrecerea a debutat cu binecuvântarea mesei, moment ce parcă ne-a amintit tuturor, măcar preț de câteva secunde, cine suntem și de ce să ne bucurăm.

Dragilor, sunteți un exemplu pentru noi și pentru mulți alți semeni de-ai noștri, vă dorim ca drumul vostru să fie binecuvântat, să admirăm scânteia din ochii voștri peste ani și ani,  și să vă bucurați mereu împreuna, alături de îngerașii voștri, cei doi și cei care vor mai veni, din iubire!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment