ESCAPADĂ LA MARE

 

Andreea și Adi sunt tineri, frumoși și formează un cuplu minunat, care transmite dragoste, energie și poftă de viață.

Am avut ocazia să le fim alături când au zis marele DA, eveniment petrecut la mare, locul de unde provine Andreea, urmând ca nunta propriu-zisă să aibă loc în București, la o săptămână distanță.

Au avut prieteni frumoși alături, au simțit emoțiile din plin și s-au bucurat împreună cu cei dragi de primul pas al vieții de familie.

Seara s-a încheiat odată cu apusul soarelui, la care am asistat cu drag, și care ne-a oferit un cadru potrivit pentru o serie de amintiri pentru o viață. Să fiți fericiți mereu, dragilor!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment