PRIMUL PAS SPRE O VIAȚĂ COLORATĂ ÎN DOI

 

Andreea și Liviu sunt un cuplu complex, ne bucurăm că am participat la cununia lor civilă, că am gustat din iubirea lor decorată în voie bună, culori tari și frumoase, soare, mare, oameni dragi alături, îmbrătișări calde și o sumedenie de alte sentimente frumoase.

În Constanța a fost încălzirea de dinainte de nuntă, unde mirii și apropiații s-au familiarizat cu echipa foto, ceea ce e important pentru toată lumea.

Atunci când fotograful cunoaște mirii câtuși de puțin, e simplu să anticipeze anumite reacții, asta contribuie la o mai bună comunicare și e important ca și fotograful și mirii să fie relaxați în colaborarea lor, pentru rezultate mai bune.

Bucuria evenimentului și starea celor doi a invadat locul și s-a creat un cadru de vis, să tot participi ca și fotograf la astfel de evenimente, unde mirii transmit semnificația momentului și petrec impreună cu cei dragi cliepe unice.

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment