EMOȚII ÎN DOI

 

Evenimentul Andreei și al lui Liviu a fost deosebit din mai multe puncte de vedere, asemenea cununiei civile, organizată cu câteva luni înainte de nuntă. Ce este cel mai important pentru noi, fotografii, și ulterior, și pentru ei, mirii, este faptul că au fost ei înșiși, naturalețea și simplitatea lucrurilor frumoase au stat la loc de cinste. Cu așa ingrediente, fotografi fericiți, miri fericiți.

Momentele de afecțiune, de emoție maximă a primei întâlniri în rochie de mireasă și costum de mire, toate declarațiile nedeclarate prin cuvinte, ci doar prin priviri intense și strângeri de mână, toate acestea au fost dovada frumoasă a motivului nunții, iubirea lor.

Am urmărit și am păstrat fiecare emoție, și în Constanța, la cununia civilă, și în București la nunta propriu-zisă, au fost așa de puternice încât n-au mai încăput înăuntrul lor și ne-au atins și pe noi, cei prezenți, ce frumos!

În concluzie, când vorbim despre nunta Andreei și a lui Liviu, ne bucurăm că am fost aleși ca fotografi, prieteni, martori la povestea lor sinceră și binecuvântată. Imaginile obținute sunt printre favoritele noastre, haideți să îi cunoașteți și dincolo de cuvinte!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

0 Comments

Leave your comment