IUBIRE CA-N FILME

 

După prima întalnire la studio la noi, am știu că ne va face plăcere să îi fotografiem pe Grațiela și Manu. Am apreciat încă de la început sinceritatea, onestitatea și lucrurile drăguțe dintre ei doi ca și cuplu, se transmit superb in jurul lor și ca fotograf de nuntă, abia aștepți să surprinzi povești atât de rafinate de iubire.

Cununia civilă a avut loc înainte cu câteva zile de eveniment, a fost un moment separat de nuntă, în care mirii și-au făcut încălzirea pentru evenimentul ce se apropia cu pași repezi.

Pregătirile au strâns in jurul lor prietenii de suflet, care au fost acolo să îi încurajeze și să îi facă să realizeze importanța evenimentului. Nunta a culminat cu ceremonia religioasă, atent pregătită, condimentată cu mesaje și motive haioase, sentimentale, frumos colorate, gata să impresioneze invitații și să îi introducă în atmosfera de basm.

Petrecerea s-a bazat foarte mult pe interacțiunea mirilor în cadrul unor jocuri amuzante pentru invitați, cu muzică de calitate și momente surpriză, pe gustul tuturor. Spectacolol de artificii lansate pe malul mării, a subliniat încă o dată bucuria momentului.

Ședința foto de după nuntă, mult-doritul Trash the dress, a avut loc într-un cadru natural, în luna octombrie, înconjurați de natura încă caldă și prietenoasă.

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.