NAVIGÂND PE MAREA IUBIRII

 

Ne-am referit la profesia mirelui când am ales titlul cuplului Mihaela și Ciprian, știind de la ei că distanța impusă de job-ul mirelui deosebește povestea lor de iubire de altele prin prisma sacrificiului de a întreține flacăra iubirii la distanță. A fost o placere să fotografiem nunta lor, mai ales pentru că știm că se uită des pe amintirile pentru o viață.

Evenimentul lor, presărat cu emoțiile venirii mirelui acasă cu doar două săptămâni înainte de nuntă, a  fost un real succes. Emoția pregătirilor a fost intensificată de prezența prietenilor și a rudelor la fiecare dintre ei acasă, unde am surprins momente impresionante.

Cununia civilă și ceremonia religioasă au avut loc într-o locație deosebită, în zona veche a orașului, unde unul dintre martorii cununiei a fost marea albastră de septembrie.

Sentimentele unice au continuat să îi copleșească pe miri, ceea ce ne-a încântat pe noi, fotografii de nuntă, care parcă abia așteptăm ca emoțiile să evadeze din adâncul sufletului.

Ședința Trash the dress a început la malul mării, simbol al faptului că mirele navigă, iar lumina de la apusul soarelui ne-a ajutat să avem câteva imagini deosebite pe malul lacului.

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.