MECIUL CĂSNICIEI

 

Când Nadina și Cristi își căutau fotograf de nuntă, ne-au propus o întâlnire în oraș, unde să discutăm despre evenimentul lor, organizat în mijlocul verii următoare, în luna iulie. Ne-am potrivit din primele clipe la păreri, preferințe și coordonate în privința fotografiei de nuntă.

Am denumit povestea lor ca meciul căsniciei pentru că Cristi practică un sport de performanță și ne povestea cu drag despre meciurile pe care le are, în care Nadina îl susține și se bucură pentru experiențele lui. Ca în orice meci, câștigă când o echipă, când cealaltă, asemenea provocărilor din căsnicie, de aici paralela între cele două.

Cununia civilă a avut loc în săptămâna nunții, cu cei dragi alături, în număr restrâns, pentru ca ziua nunții să fie organizată lejer, fără grabă, să fie timp pentru toate ședințele foto, de pregătiri, de cuplu, de familie și așa mai departe.

Pregătirile, ceremonia religioasă și petrecerea au adunat laolaltă mulți oameni dragi, care au contribuit la o atmosferă deosebită de sărbătoare, unde surprindeai în imagini bucuria, la orice pas.

Ședința Trash the dress a avut loc în stațiunea Mamaia, a început cu o plimbare pe faleză și s-a încheiat cu o plimbare pe malul lacului, unde am profitat de culorile de poveste ale cerului ca și cadru pentru iubirea lor.

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.