UN DECENIU DE IUBIRE

 

Când Georgiana și Marius au ajuns la capitolul FOTOGRAF DE NUNTĂ în organizarea evenimentului lor, am fost primii vizați, ce bucurie!

Nunta lor a avut loc în Constanța, la malul mării, așa cum au visat mereu. Organizarea în cele mai mici detalii, cu dăruire și implicare s-a văzut în toate momentele. Tot ce au pregătit alături de echipa de organizare a fost la înălțime, decorațiunile și mesajele de la petrecere au accesorizat perfect povestea lor de iubire.

Totul s-a desfășurat conform dorințelor mirilor: pregătirile cu cei dragi alături, cununia civilă a dat start-ul evenimentului în sine, ceremonia religioasă a marcat momentul de emoție maximă, iar petrecerea a fost minunată, apropiații au venit să celebreze povestea lor într-o atmosferă de basm. Cu toate ingredientele astea, nu putea fi decat nunta din vis.

Pentru ședința Trash the dress, am ales o locație inedită, un loc unde pasiunea unor oameni deosebiți a creat un cadru perfect pentru poposit, fotografiere, relaxare, un cuib la malul mării, unde plutește dragostea pentru natură, credință și frumos. Concluzia? Fotografi fericiti, miri împliniți.

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.