David, importanța botezului.

 

Botezul lui David a avut loc în Constanța și a rămas în mintea și în sufletul nostru ca cel mai emoționant botez la care am participat ca și fotografi, dar mai ales ca oameni. Preotul care a oficiat slujba de creștinare a explicat cu dragoste și răbdare semnificația momentului, ceea ce ne-a făcut pe toți cei prezenți conștienți și recunoscători pentru darurile vieții. Indiferent că erai prezent în calitate de rudă, prieten, fotograf, videograf, preot sau cu vreun alt motiv, predica de la finalul ceremoniei de botez ajungea la inima ta fără doar și poate.

Trăirile celor prezenți au amplificat emoțiile părinților, nașilor și bunicilor, transformând evenimentul în bucurie sufletească. După ceremonie, a urmat o întrunire a celor dragi într-un loc minunat și retras de la malul mării, unde oaspeții au petrecut timp de calitate și s-au bucurat de ziua frumoasă și unică pentru David.

Rolul nostru, al fotografilor, pare a fi de simpli martori, într-adevăr responsabili de amintirile voastre pentru o viață, însă atunci când îți faci cu pasiune job-ul, e mai mult de atât. Faptul că ești alături de oameni în momentele-cheie pozitive ale vieții lor, că îi observi în cele mai mari, necunoscute și profunde emoții și trăiri, te face să devii parte din povestea lor.

Cu fiecare eveniment, ca și fotograf de nuntă, de botez, dobândești energie pozitivă pentru că bucuria oamenilor se răspândește în jur, se transmite și creează momente frumoase.

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.