Schimbarea echipamentului Dual Photo, un pas înainte.

 

Ne-am schimbat echipamentul, ceea ce înseamnă că am făcut un pas înainte ca și fotografi de nuntă, pentru noi, dar mai ales pentru voi. Știți bine că în mai toate domeniile evoluează lucrurile cu mare viteză, ceea ce ne face să ne împiedicăm, dacă nu ținem pasul cu noutățile.

Așadar, începând cu acest sezon, 2018, ne-am schimbat echipamentul complet cu unul nou, mai performant, mai diversificat, care ne oferă mai multe perspective, care ne ușurează munca din punct de vedere tehnic, lăsându-ne timp pentru creativitate, observare și implicare. Desigur că un echipament mai bun nu te transformă într-un fotograf de nuntă mai bun, însă dacă pe lângă experiență, exersare, educație în fotografie, adăugăm și capacitatea aparaturii de ultimă generație, cu siguranță vom avea un rezultat mai bun.

Investițiile nu sunt mici, însă cu toate astea, prețul nu s-a modificat ascendent pentru moment, fiind în linie cu piața sau chiar sub piață, având în vedere ceea ce vă vom oferi începând cu acest sezon. Bineînțeles că am avut experințe de-a lungul vremii în care mirii ne comparau oferta cu cea a colegilor fotografi de nuntă care nu se ocupă la același nivel de eveniment, care nu au investiții decât minime, care au și un al doilea job și fac asta ca să capete un venit suplimentar, care nu au un site, un birou, ș.a.m.d. Targetul nostru de clienți încadrează mirii care apreciază genul de fotografie pe care îl facem, calitatea imaginilor, nivelul de implicare, calitatea și desig-ul albumului, aparatura folosită și care pot face diferența între imaginile mai multor fotografi dacă le analizează portofoliul, care nu se ghidează exclusiv după preț și care nu propun negocieri absurde pentru amintirile lor de-o viață.

 

APARATE FOTO

Nikon D5 x 2

LENTILE  FOTO

Nikon 14-24 mm f 2.8

Nikon 35 mm f 1.4 x 2

Nikon 24 mm f 1.4

Nikon 85 mm f 1.4

Nikon 105 mm f 2.8

LUMINI FOTO

Nikon SB 5000 x 2

Phottix Phottix Mitros+ TTL Transceiver x 2

Dedolight Ledzilla x 2

Elinchrom D-Lite RX 4

 DISPOZITIVE DE EDITARE ȘI STOCARE A FOTOGRAFIILOR

iMac 5K x 2

MacBook Pro

Airport Time Capsule 3 tb

Unitate stocare 12 tb

Unitate stocare 3 tb

ACCESORII FOTO

Trepied Manfrotto

Phottix Odin

Filtru densitate x 2

Filtru anti reflexie x 2

Filtre lumini

Magmod

Nikon WR-R10

Nikon WR-A10

Blendă simplă multicoloră

Set 3 blende cu brațe și stativ

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.