PRIMA ZI DE VIAȚĂ

 

Minunea unei vieți noi transmite atât de multe sentimente frumoase, o fericire care nu poate fi descrisă îndeajuns prin cuvinte, un nou început pentru familia de acum mai numeroasă. Trăirile mamei, emoțiile tatălui și puritatea pruncului nou născut contureaza parcă tabloul familiei perfecte, al împlinirii.

Când ești martor la asta în calitate de rudă, om, fotograf, nu iți dorești decât să păstrezi pentru totdeauna clipele unice pentru ei, nu doar în suflet ci și printr-o serie de fotografii,amintiri pentru o viață. Haideți să ne bucurăm împreună!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.