GOLFUL PESCARILOR

 

Departe de zgomotul orașului, amplasat într-un loc deosebit la malul mării, Golful Pescarilor este cherhanaua care se diferentiază de alte locații prin priveliștea minunată, cadrul natural unic, amenajarea pretențioasă, prospețimea preparatelor, gustul savuros și personalul prietenos, dar totodată, gata să vină în întâmpinarea noastră cu servicii de calitate.

Cu așa ingrediente, este locul în care revenim de fiecare dată cu plăcere, în care ne relaxăm, care ne inspiră și ne bucură sufletul și mintea.

În același timp, Golful Pescarilor se numară printre locațiile vizate de noi pentru realizarea ședințelor foto de familie, ședințelor Trash the dress și a ședințelor foto de cuplu. Așadar, este locul perfect pentru noi ca oameni și ca fotografi.

Golf 1
Fotografie
fotograf
Foto nunta
Fotograf botez
Fotograf restaurant
Fotograf cununie
Fotografie de eveniment
Fotografie de nunta
Fotograf nunta Constanta
Fotografie foisor, cununie, nunta
Foto terasa constanta
Fotog peisaj

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.