BUCURIE ÎN DOI

 

Între cuplul Ana Maria - Cristian și noi, fotografii, a fost "dragoste la prima vedere". Evenimentul lor are loc în București, însă au ales să vină la noi la birou în Constanța pentru a discuta detaliile nunții lor. Ne-au colorat micul studio foto cu pozitivitate, zâmbete și ceea ce căutăm mereu la mirii noștri - bucuria că se căsătoresc.

Primul pas a fost cununia civilă, în data de 5 mai, tot în București. Așa cum era de așteptat, bucuria momentului i-a ghidat și pe ei și pe oaspeții lor către o stare minunată, plină de emoție, toată lumea era foarte fericită pentru ei, vorbe alese, pupici și îmbrățisări te încântau la orice pas.

Suntem fericiți că suntem fotografii lor de nuntă și abia așteptăm marele eveniment de care ne despart câteva zile. Revenim cu povestea completă curând!

Să fiți mereu la fel de frumoși la suflet și la chip împreună, dragilor!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.