DRAGOSTEA SE CITEȘTE PE CHIPUL LOR

 

După cununia civilă superbă organizată cu două săptămâni înainte de eveniment, Ana și Cristi ne-au invitat în povestea lor pentru a fi alături de ei la nunta propriu-zisă. Ceremonia religioasă și petrecerea au avut loc în București, într-o zi ploioasă, care a fost însorită de zâmbetul mirilor și de căldura cu care tratau atât oaspeții prezenți, cât și fiecare moment al lor.

Ședința foto de la pregătiri s-a desfășurat într-o atmosferă emoționantă, dar și haioasă, la care toți apropiații au contribuit cu bucurie. Domnișoarele și cavalerii de onoare și-au intrat în rol, au susținut mirii și au echilibrat emoțiile puternice ale familiei, gata să atingă cele mai sensible zone din suflet. Sosiți din Constanța, București sau din alte orașe ori state,  invitații au format gașca perfectă de rude și prieteni participanți la nunta mult-așteptată fiind activi în toate momentele și savurând bucuria transmisă de dragostea celor doi.

După cum spuneam, cununia religioasă a avut loc într-o biserică frumoasă din București, unde am avut ocazia să fotografiem momente inedite, deosebite, un amalgam de sentimente și expresii unice.

La petrecerea nunții, toate emoțiile din timpul zilei s-au transformat în chef maxim de distracție, care a ținut până dimineață, mare motiv de bucurie pentru toți oaspeții.

O nuntă frumoasă, miri deosebiți, un eveniment reușit unde totul a  fost organizat presărând iubire și ne place nouă să spunem că atunci când pui iubire ca și ingredient de bază, poate fi doar minunat. Felicitări dragilor!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.

Article by Dual Photo

0 Comments

Leave your comment