DRAGOSTEA SE CITEȘTE PE CHIPUL LOR

 

Cununia civilă superbă a avut loc cu două săptămâni înainte de eveniment. Ana și Cristi ne-au invitat în povestea lor pentru a fi alături de ei și la nunta propriu-zisă. Ceremonia religioasă și petrecerea au avut loc în București. Într-o zi ploioasă, care a fost însorită de zâmbetul mirilor, ne-am bucurat alături de ei.

Ședința foto de la pregătiri a fost emoționantă, dar și haioasă, unde toți apropiații au contribuit cu drag. Domnișoarele și cavalerii de onoare și-au intrat în rol. Au susținut mirii și au echilibrat emoțiile puternice ale familiei, gata să atingă cele mai sensible zone din suflet. Sosiți din Constanța, București sau din alte orașe ori state,  invitații au format gașca perfectă. Au savurat din plin bucuria transmisă de dragostea celor doi.

După cum spuneam, cununia religioasă a avut loc într-o biserică frumoasă din București. Am avut ocazia să fotografiem momente inedite, deosebite, un amalgam de sentimente și expresii unice.

La petrecerea nunții, toate emoțiile din timpul zilei s-au transformat în chef maxim de distracție. A ținut până dimineață, mare motiv de bucurie pentru toți oaspeții.

O nuntă frumoasă, miri deosebiți, un eveniment reușit unde totul a  fost organizat presărând iubire. Ne place să spunem că atunci când pui iubire ca și ingredient de bază, poate fi doar minunat. Felicitări dragilor!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.