UN NOU ÎNCEPUT

 

Cristina și Bogdan ne-au vizitat la studio pentru a discuta despre nunta lor. Am fost uimiți de hotărârea cu care ne-au ales. Ne-au văzut la o altă nuntă în urmă cu doi ani. Încă de atunci au zis că vom fi fotografii lor, și uite că așa a fost!

Nunta va fi în 2019, dar cununia civilă a fost anul acesta, nu departe de Constanța, în Tulcea. Cununia și petrecerea de logodnă au fost organizate cu stil și rafinament chiar la miri acasă. Totul a fost în aer liber, într-un cadru natural care îmbina perfect natura cu fastul. Mirii au adunat împreună oameni frumoși, veniți să împărtășească bucuria celor doi.

Au urmat DA-ul emoționant, primul pas împreună și iubirea transmisă de cei dragi care le-au fost alături. I-au făcut pe miri să pornească frumos pe un drum unic, minunat și plin de peripeții, căsnicia. Felicitări, dragilor!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.