RĂSĂRIT CA-N GOLF

Vă prezentăm sedinta foto realizată după nunta la Golful pescarilor. În articolul precedent despre locație, am făcut o scurtă prezentare a ambientului inedit și a calității serviciilor. De data asta ne bucurăm de ședința foto Trash the dress, cu mirii noștri deosebiți, Ana Maria și Cristian. Au venit din București în Constanța special pentru sedinta foto. Există și o legătură cu orașul Constanța. În primul rând, e locul natal al Anei. Ce locație putea să fie mai potrivită pentru ședința foto? Cristi a acceptat cu drag propunerea și s-au bucurat de un răsărit romantic. La malul mării, perechile de îndrăgostiți își trăiesc povestea iar și iar.

Dincolo de cadrele "personale" ale cuplului, am ales să vă prezentăm o serie de imagini de la răsărit. Am poposit cu noaptea-n cap la Golful Pescarilor, de unde ne-am minunat împreună de bogățiile naturii. Cât de frumos este pus în valoare locul!

Așadar, fotografii cu tema "răsărit ca-n Golf", marca Dual Photo 🙂

Fotograf de nunta dual photo
Fotografie de nunta
fotograf sedinta foto
fotograf de eveniment
fotograf nunta constanta
foto nunta bucuresti
fotograf golful pescarilor
Sedinta foto dual photo
Dual Photo Golful Pescarilor
fotograf de nunta constanta
fotografie Golful Pescarilor
Fotograf Dual Photo
Fotografie rasarit Golful Pescarilor
Rasarit Golful Pescarilor
Rasarit Golful Pescarilor Dual Photo
Rasarit Golful Pescarilor Dual Photo Constanta

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.