AFTER WEDDING

 

După o logodnă inedită și o nuntă superbă, Ana și Cristi au ajuns la capitolul trash the dress, binecunoscuta ședință foto de după nuntă. Au venit din București pentru fotografii la mare pentru că mireasa noastră în Constanța își are rădăcinile.

Ne-am trezit cu noaptea-n cap, ne-am băut cafeaua împreună și am prins răsăritul, care este de fiecare dată unic. De data asta, l-am dedicat mirilor și l-am făcut parte din povestea lor de iubire.

Și-au dorit această ședință, after wedding, ceea ce a contat mult pentru rezultat. Mereu sfătuim mirii să își rezerve  ședința de după nuntă doar dacă își doresc cu adevărat.

În aceeași zi, după-amiază, am ieșit împreună să mai facem câteva cadre în Constanța, în centrul istoric, unde nu am mai avut parte de soare, dar am avut alte ingrediente benefice.

Haideți să vedeți o serie de imagini cu oameni frumoși!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.