LOGODNĂ

 

Povestea lor a început pe mare, sub cerul albastru și prietenos. Așa s-au cunoscut Ioana și Bogdan. Cum puteau să spună DA mai frumos și mai potrivit? Înainte de nuntă cu o săptămână, într-un cadru special.

Au pregătit un velier, emoții, voie bună, prosecco și au invitat oamenii dragi să împărtășească bucuria. Ceremonia s-a oficiat inedit, așa că marea, soarele și iubirea le-au fost martori.

Mă bucur că am fost fotograf la logodna lor, că am surprins bucuria momentului pentru o viață și că am cunoscut oameni frumoși. Am apreciat modul în care Ioana și Bogdan au organizat totul. Simplitate și frumusețe, de la semnificația locației până la cele mai mici detalii de decor.

Să ieșim puțin în larg și să vedem povestea lor în imagini!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.