Prima fotografie a fost făcută în Franța, în 1825.

Cunoașteți pe cineva care să nu facă poze sau să aibă măcar o poză cu el ori cu cei dragi? Majoritatea de pretutindeni face fotografii cu aparatul foto, telefon sau tabletă, dar din ce în ce mai mulți apelează la fotografi profesioniști.

Ne-am dorit să subliniem un lucru cert. Fotografia face parte din viața noastră, indiferent cum o privim. Și pentru că suntem conștienți de acest lucru, ne-am propus încă din start să oferim cele mai bune servicii la prețuri corecte. Fotografia este în primul rând despre viață și realitate, iar asta ne ghidează spre un echilibru, spre un concept de business bazat pe câștigul ambelor părți, furnizor de servicii și client, ulterior prieteni. De aceea, pentru noi, raportul calitate / preț este unul la fel de important ca și pentru tine.

Dual Photo vă așteaptă cu oferte personalizate și pachete de prețuri diverse, în funcție de serviciile și produsele solicitate. Fie că vorbim despre organizarea evenimentului, despre realizarea albumelor, ori de editare și condițiile de realizare a cadrelor, vom găsi împreună cea mai bună formulă pentru ca tu să te bucuri de amintirile frumoase și de un preț corect și convenabilDual Photo este echipa ta de fotografi profesioniști specializată în fotografierea de nunți, dar și alte tipuri de evenimente - botezuri, petreceri tematice, ședințe foto, în Constanța dar și în țară.