ÎMPREUNĂ ÎN VIAȚĂ

 

O nuntă în care am remarcat sentimente frumoase nu doar între miri, ci între participanții la eveniment în general. Acolo unde găsim emoție, obținem cele mai frumoase cadre, care transmit mai departe generațiilor viitoare și privitorilor.

Un fotograf fericit este acela care are la dispoziție persoane sau elemente care îl inspiră, care îl fac să simtă că nu e la lucru, că e din plăcere la locul potrivit. Unele tradiții creează un cadru prielnic trăirilor, pe care ne este teamă să le avem sincer și deschis în zilele noastre. De asta am avut parte la nuntă la Loredana și Iancu, un amalgam de emoții și sentimente frumoase: lacrimile de bucurie, sclipirea din ochii mirilor, mândria părinților, fericirea nuntașilor și alte sentimente colorate și puternice.

Vă las să descoperiți o scurtă descriere prin imagini a poveștii dintre Loredana și Iancu, cu gândul că o să simțiți măcar o fărâmă din bucuria lor.

 

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.