ALBUME DUAL PHOTO

 

E atât de minunată lumea fotografiilor! Cum am putea să păstrăm în timp amintirile momentelor din viața noastră pentru generațiile viitoare, daca nu prin fotografii?

Fie că vorbim despre fotografii de la evenimente speciale din viața noastră, fie că vorbim despre fotografii fără o semnificație aparte, sunt fărâmițe de timp care ne aparțin, care vorbesc despre noi, care marchează capitole din viață.

Rolul fotografului este esențial, pune în valoare și mai mult trăirile și importanța momentelor, le face să fie demne de a fi păstrate în cufărul cu amintiri pentru o viață, așa cum ne place să spunem.

În final, vorbim despre rolul fotografiei tipărite pe hârtie sau alte materiale, pe dovada tangibilă a momentului surprins, care este mai la îndemână de privit, care aduce bucurie din orice colț al casei - albumul foto. Considerăm că albumul ar trebui să-și facă loc în casa voastră, să reveniți asupra lui ori de câte ori vă pierdeți în cotidianul solicitant, care ne face de multe ori să uităm să trăim și să ne bucurăm de darurile vieții, de cei dragi, de momentele de fericire.

Vă invităm să vedeți o mică parte dintre albumele care au luat naștere datorită momentelor cu voi. Punem preț pe calitatea lor, dar și pe design-ul cât mai simplu și aerisit.

Vă mulțumim că dați viață pasiunii noastre și că ne alegeți să fim părtași la păstrarea amintirilor pentru o viață!

Album 1
Album 3
Album 4
Album 5
Album 8
Album 10
Album 12
Album 25
Albume 0
Albume 2
Albume 7
Albume 9
Albume 12
Albume 13
Albume 14
Albume 16

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.