NOI DOI ÎN LUMINĂ

 

Roxana și Dani ne sunt atât de dragi! I-am admirat încă de la prima vizită la Dual Photo Studio, când au venit să vorbim despre nunta lor. Căutau footgrafi și au găsit îndată, dragoste la prima vedere!

Un fotografde nuntă bun trebuie să aibă capacitatea de a se adapta în orice situație, dar atunci când mirii împărtășesc aceleași idei cu noi, parcă se aliniază planetele. Ăsta este unul dintre acele cazuri fericite, unde avem toate șansele să trăim la maxim evenimentul mirilor.

Conform așteptărilor, ziua nunții a fost organizată frumos în cele mai mici detalii, am surprins emoție, iubire și bucuria imensă din sufletele mirilor. Toate momentele au fost la înălțime, cei doi au stat nedespărțiți și cu fiecare pas nou, parcă erau și mai apropiați și transmiteau fericire.

La ședința foto din ziua nunții, am optat pentru locații din apropierea bisericii și a restaurantului, tot în Constanța, de care am profitat cum am putut mai bine într-un timp foarte scurt. Ne place ce a ieșit și încurajăm mirii să se dedice momentelor fotografice pentru că este cam tot ce rămâne drept amintire în urma zilei de poveste.

Seara a debutat cu primul dans, când din nou, mirii au amintit invitaților scopul pentru care se aflau acolo, să susțină și să încurajeze motivul serii, dragostea și unirea lor. Până dimineață s-au distrat cu mic, cu mare, mai ales că au avut pregătite și câteva surprize pentru oaspeți, momente artistice muzicale și de dans interactiv.

Miri împliniți, oaspeți încântați, fotografi fericiți. Cam așa descriem evenimentul Roxana și Dani. Vă invităm să ne bucurăm împreună de povestea lor în imagini!

 

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.