LOGODNĂ

 

După cererea în căsătorie deosebită la Roma, Diana și Mircea au hotărât să organizeze cununia civilă pe apă, să marcheze astfel un moment unic din povestea lor.

Și-au luat persoanele dragi cu ei și au pășit pe velier, unde aveau să spună DA sub cerul liber, cu puțini martori, natura fiind unul dintre ei. Ce poate fi mai frumos?

Preț de câteva ore au celebrat încă un capitol frumos din viața lor și au simțit din plin bucuria primului pas împreună. Am fost alături de ei încă de la întâlnirea din port și am surprins povestea completă a zilei de 13 octombrie.

Ședința foto de pe velier a fost cu peripeții pentru că bătea vântul foarte tare, așa încât să îi facă să simtă emoțiile și mai puternic. Pentru fotograf, asta e bucuria!

Vă invităm să vedeți o serie de imagini cu doi oameni frumoși, îndrăgostiți și hotărâți să meargă împreună pe un drum frumos. Enjoy!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.