IUBIRE DE TOAMNĂ

 

Vă vine să credeți că Georgiana și Adrian ne-au ales de la distanță? De obicei, ne vedem cu mirii la birou, ne cunoaștem și povestim despre eveniment. Ei au ales să își rezerve fotograful prin telefon. Uite așa am cunoscut mirii în ziua nunții, dar parcă ne știam dintotdeauna.

Evenimentul a fost în Călărași la finele lui septembrie. Astfel, am beneficiat de darurile cromatice ale toamnei, o minunăție! Fiecare nuntă este unică pentru că suntem diferiți. De-asta fotograful simte că experimentează pentru prima oară, chiar dacă poate face aceeași activitate în mod repetat. O zi plină de emoție, o seară mult-așteptată pentru miri, imagini de basm.

Au ales să facă ședința AFTER WEDDING  la malul mării, cu același soare de toamnă. Culoarea aurie dăruită de razele soarelui a făcut povestea lor în imagini și mai deosebită, plină de sclipire. Haideți să savurăm împreună fotografiile lor!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.