EMOȚIE

Andreea și Cristian au ales să le fim fotografi la nuntă fără să ne cunoaștem. Cum timpul este o provocare în zilele noastre, ei în București, noi în Constanța, am stabilit telefonic și prin e-mail detaliile evenimentului ce țin de partea fotografică.

Ce iubim noi, fotografii, mai mult? Emoția. Ei bine, emoția e cuvântul potrivt care descrie evenimentul lor. Mirii? Doi oameni calzi, plini de sentimente unul față de altul și față de toți.

Suntem onorați să fim parte din nunta lor, ne bucurăm că am scris împreună filele din album și așteptăm cu drag următoarele prilejuri de a ne chema să scriem împreună amintiri pentru o viață, pentru ei și generațiile următoare.

Iată povestea lor în imagini!

Începeți plănuirea evenimentului astăzi

Folosește formularul sau sună-ne. Liviu +40 722 433 672 sau Alina +40 724 051 925

Alege Eveniment și Dată


Am scris în lumini și culori zeci de povești de vis, fiecare cu traseul și destinul ei și ne-am îmbogățit de fiecare dată experiența emoțională și pe cea profesională în același timp.

Evenimentul tău reprezintă un prilej de bucurie pentru toți cei din jur iar noi avem dorința de a amplifica pe cât de bine putem sentimentul și de a îl împacheta pentru ca tu să îl păstrezi tot restul vieții.

Ne vedem exact acolo unde ne dorești și îndrăznim să promitem siguranța unui serviciu complet cu o calitate pe măsura importanței evenimentului.